De foarte multe ori oamenii sunt tentați să copieze și nu e nimic rău în asta, diferența însă stă în atitudine. Eu cred că te naști cu ea, puțini o dobândesc pe parcurs, e o chestie pe care o ai în tine și care, pe măsură ce trec anii, iese sau nu la suprafață. Fie o poți îmbunătăți, fie moare în fașă.

Degeaba îmi doresc eu să fiu Jennifer Lopez că, să mă credeți, n-am să fiu niciodată. Cu toate operațiile și hainele, pantofii de pe pământ, n-am să fiu și punct. Dacă te îmbraci ca ea, îți vopsești părul ca ea, îți bagi silicoane în fese și mai știu eu ce, tot nu o să reușești nimic, dimpotrivă, poți în cel mai rău caz să fii o Jennifer wannabe și asta e nasol rău.

De ce să nu fii tu, de ce să nu îți găsești stilul tău în care să te regăsești, prin care să te simți bine? Eu nu înțeleg chestia asta – de ce unele femei încearcă să pară ce nu sunt?

Păi, măi fata mea, cu toți banii din univers n-ai să devii altcineva, dintr-un considerent foarte simplu – pentru că aia nu a încercat să o copieze pe Angelina Jolie, aia a fost EA, aia de după blocurile gri. Clar banii și faima au cizelat-o dar a rămas tot ea, nu și-a pierdut atitudinea, știe exact ce parte a corpului trebuie exploatată maxim, știe exact că face furori atunci când dansează, CÂNTĂ, ca să mă ierte Dumnezeu, are un sex-appeal ceva ieșit din comun. A trecut și ea prin diferite etape până și-a găsit stilul și în niciuna nu a fost penibilă, tocmai pentru că încerca să se descopere pe ea, să se simtă bine în pielea ei, nu să fie penibilă!

Deci ideea e una simplă, trebuie să te descoperi pe tine, să-mi vinzi exact lucrurile în care crezi tu, nu să încerci să-mi vinzi o iluzie. Partea proastă e că se simte și că ești un ambalaj prost de tot. Sau, depinde cui te adresezi, că dacă te adresezi pulimii atunci GO FOR IT! Atât poți și putem să trăim cu asta, dar nu te aștepta să te aprecieze oamenii de calitate că, ce să vezi, nu o să se întâmple, niciodată gen! Mai rău e că oamenii s-au cam săturat de ambalaje de proastă calitate și, oricât ai încerca, tot nefericită o să fii și tot tu aia wannabe. Partea proastă e că, după ce faci mega eforturi, când pui capul pe pernă și îți dai exteriorul jos, te vezi pe tine aia tristă și penibilă, că îmi e greu să cred că nu sesizezi asta.

Eu aș vrea să fiu nu știu ce diva, băi dar mie îmi place de mine așa cum sunt eu și nu mi-aș dori niciodată să fiu altcineva, nici nu îmi pasă dacă nu-i place cuiva stilul meu. Eu mă simt bine așa și chiar simt că asta mi se potrivește de minune, respir bine, transmit, cum îmi spunea un prieten bun, pozitivitate și bucurie, păi mie îmi e suficient. Nici nu mor să am doar Chanel sau să stau doar prin insule sau #mydubai, eu mă iubesc și asta ar trebui să faceți și voi.

E cea mai tare chestie ever, să nu te atașezi de iluzii, să poți oricând să te debarasezi de niște imagini pe care tu ți le proiectezi, să nu încerci să faci frumos doar pentru că așa trebuie, să reușești să îți dai restart când simți că nu ești happy. Cea mai mare greșeală e să nu te iubești mai presus de orice, să ajungi să iubești niște ambalaje și să tinzi să fii ca ele.

YOU ARE BORN ORIGINAL, DON’T DIE A COPY!

Screen-Shot-2014-08-19-at-10.37.21-AM

Adaugă comentariu

Anti-spam