Moda este costisitoare. Stilul nu. Unele dintre cele mai stilate femei nu sunt nici pe departe cele mai bogate.

Uneori, o vedetă bogată ne reamintește cât de frumos poate fi un lucru ieftin. Kate Moss a făcut vâlvă când a fost fotografiată purtând o geantă în valoare de 2,99 lire sterline, pe care a cumpărat-o dintr-un supermarket din Marea Britanie.

Dacă citim ce definiție dă dicționarul cuvântului “victimă” atunci avem un răspuns clar la întrebarea noastră de azi. Cât merită să fii o fashion victim?

“Victimă” conform dicționarului este persoana care suferă consecințele acțiunilor proprii sau a altor persoane. “Fashion victim” se referă la o persoană pasionată de ceea ce este la moda, de haine, de imagine.

În orice caz cred că extremele în niciun caz nu sunt bune pentru viața noastră, adică trebui să existe un echilibru în tot ceea ce suntem și facem, ca să nu suferim.

O “fashion victim” poate suferi din mai multe cauze. Se știe că lucrurile scumpe sunt cele mai dorite (ceea ce apare în reclame, mărcile cunoscute, hainele care sunt la modă, dar care costă foarte mult). Ca să fii o fashion victim trebuie să ai și bani, însă atunci când nu îi ai ce faci?! A fi o “fashion victim” poate aduce după sine înca un viciu: materialismul.

O “fashion victim” poate avea și alte defecte destul de urâte în societate cum ar fi invidia, dorința nestăpânită de a apărea tot timpul mai sus decât alte fahion victime, ce măruntă și patetică poate fi viața unora ca acestea!

Ar trebui să ne dăm seama că lucrurile scumpe nu sunt tot timpul cele mai frumoase. Pe de altă parte “a fi original” este o calitate pe care nu o au mulți, dar pe care o admiră toți.

Ar trebuie să ne simțim bine în pielea noastră, să știm ce ne stă într-adevăr bine, ce haine po să ne scoată în evidenta frumusețea, să ținem cont de ceea ce ni se potrivește fără să ne preocupăm prea mult dacă este la modă sau nu.

În prezent nu caut neapărat ce este la modă, mă sfătuiesc cu cineva care se pricepe (dar doar mă sfătuiesc), îmi place să fiu originală, de multe ori îmi place și ce este la modă și mă îmbrac în consecință modern. Dar prefer să am stilul meu propriu, așa cum îmi spun mulți că am, decât să fiu la modă.

Vreau să subliniez că a avea un stil nu înseamnă să fii la modă. De preferat este să ai stilul tău! http://halfofme.ro

Vă pupă Loli ❤️

Adaugă comentariu

Anti-spam