Cea mai importanta tendinta in lumea modei pentru sezonul de toamna as spune eu, este folosirea masculinitatii pentru accentuarea senzualitatii feminine. Modelele de la prezentările de modă au adesea o ambiguitate a genului, care ajută la uniformizarea a mai multor genuri într-unul. Ralph Lauren a creat o jachetă superbă în carouri și o pareche de pantaloni confortabili, asortați cu o cămașă și o cravată.

Balenciaga-2016-Fall-Winter-Runway06

Straturi peste straturi

Se poarta aglomerarea si straturi peste alte straturi doar ca trebuie avuta mare grija in combinarea pieselor vestimentare altfel e foarte usor sa esuati in aceasta ecuatie .Straturile sunt de multe ori asa cum am vazut pe podiumurile de moda combinate chiar absurd dar in aglomerarea aceea credeti-ma ca exista o ordine. Da, poate parea ciudat cel putin ca la peste un top sa arunci o rochie tip furou cu dantela si apoi un sacou masculin sau o geaca de piele, in realitate nu e deloc rau .Par a fi stiluri fortate sa functioneze impreuna purtate unul deasupra altuia dar el este prezentat ca fiind cea mai recenta tendinta.

Dar unii creatori de modă pot face ca acest tren să arate destul de bine, cum ar fi Moschino.

_MON0776 _VAL0731

Articolele de piele sunt în tendințe

Jachetele, topurile și fustele din piele sunt întotdeauna pe placul oricui. The Row a creat haine lungi din piele maro, iar Phillip Lim a pus accentul pe topurile scurte din piele, pe sub costumele de catifea. Fustele negre din piele, până la jumătatea gambei, apar sub puloverele supradimensionate de la Rag & Bone, pielea și substituenții săi sintetici făcându-și simțită prezența în diferite tăieturi și creații.

_MUG0040

Inserții de plasă

În timp ce dantela este un look comun pe care l-am tot văzut în ultima vreme, nu se compară cu notorietatea inserției de plasă, care scoate în evidență aspectele punk goth, ce au schimbat tendințele în modă din 2016 atât de mult față de sezoanele trecute. Apare în bluze pe gât, de exemplu, sau ca părți dintr-o fustă, după cum a defilat modelul de la Mulberry.

Colecția-de-modă-toamnă-iarnă-2016-2017

Sa ne bucuram de toamna zic. Va pupa Loli 🙂

Adaugă comentariu

Anti-spam