Ce mesaje de bună dimineața pentru iubit trebuie să îi trimiți în fiecare dimineață ca să menții flacăra aprinsă.

Nu există niciun mod mai plăcut pentru a începe dimineața decât un mesaj drăguț scris sufletului tău pereche. De la un „Bună dimineața, frumosule!”, până la o poezie scrisă din suflet, nu există nicio rețetă corectă pentru aceste declarații.

De aceea am decis să îți spun care sunt cele 10 mesaje de bună dimineața pentru iubit care îi vor face ziua mult mai frumoasă.

Iată ce trebuie să îi scrii ca să îl cucerești:

1. Nu contează dacă beau cafea sau ceai. Mă simt la fel de bine atât timp cât te gandești la mine.

2. Căldura razelor de soare îmi amintește că suntem făcuți să fim împreună. De fiecare dată când soarele răsare, îmi dau seama cât de norocoasă sunt să petrec încă o zi cu tine.

3. Înainte să te trezești și să caști prima oară. Înainte să ieși afară în zori. Înainte să bei prima gură de cafea. Sper că închizi ochii și te gândești doar la mine.

4. Știi ce fac chiar acum? Mă uit pe geam la soarele dimineții, îmi beau cafeaua și mă gândesc la tine. Aceasta este cea mai bună parte a zilei. Bună dimineața!

5. Aș putea să îți trimit cel mai frumos și profund citat de iubire din lume, însă nu ar fi corect față de iubirea noastră. Nu șansa ne-a adus aproape, ci destinul.

6. Răsăritul a fost frumos, însă nu îl pot compara cu iubirea noastră. Strălucirea pe care ai adus-o în viața mea este mai frumoasă decât un milion de răsărituri.

7. Vreau să vin la tine, să te âmbrățișez tare și să te sărut de „bună dimineața”.

8. Iubirea mea, tu ești cel mai dulce dintre visele mele care au devenit realitate.

9. Iubesc soarele, dar câteodată răsare prea devreme. Tot ce vreau este mai mult timp cu tine, bărbatul care îmi face genunchii să tremure de iubire.

10. Multe femei visează să fie alături de un bărbat atât de frumos și de dulce ca tine. Și eu am visat asta, însă sunt cea mai norocoasă dintre toate. De ce? Pentru că eu îmi trăiesc visul în fiecare zi.

Adaugă comentariu

Anti-spam