Atitudinea este foarte importantă şi, de când mă ştiu eu, am atitudinea unei femei inabordabile, nu prea îţi vine să mă bagi în seamă şi nici la glumele unor străini nu am cine ştie ce toleranţă. Am prietenii mei, îi ador, rar vreau să îmi fac unii noi şi probabil chiar asta se citeşte pe faţa mea. Nu mă înţelegeţi greşit, sunt un om extrem de sociabil şi jovial dar asta doar dacă sunt în anturajul meu. Nu vreau cunoştinţe noi mai ales de sex masculin pentru că nu mi se pare că ai ce să-mi zici pentru a mă determina să stau de vorbă cu tine, mai ales în club.

Dacă ies în club, ies să dansez, să ascult muzică în niciun caz să mă las agăţată sau să am vreo discuţie inteligentă de business. Clar, prin prisma meseriei pe care o am, sunt mult mai deschisă către genul feminin, mai vorbim de o rochie, ba de nişte pantofi, trenduri, de-ale fetelor. Dar ce faci atunci când fata nu prea vrea să vorbească despre niciunul dintre aceste subiecte şi te ţine două ore în complimente care mai de care mai frumoase. Pai, îi mulţumeşti dar ea nu se opreşte şi o ţine aşa până când îţi dai seama, în cazul meu mai greu, după ceva timp, că de fapt fata are o altă orientare sexuală şi că toate complimentele sunt făcute cu alt scop. Pai eu nu prea ştiu să reacţionez în astfel de situaţii, recunosc!

Prima dată când mi s-a întâmplat eram în Grecia în vacanţă, pe plajă, când o individă a venit să-mi admire tatuajul de pe spate şi să nu credeţi că doar l-a admirat. Adică da, doar l-a admirat preţ de vreo 30 de minute după care m-a invitat seara la o petrecere şi mi-a lăsat numarul ei de telefon. Era de altfel foarte sociabilă dar mai masculină ea aşa ca gen de femeie, dar nu am nici o problemă cu asta, nu toate e musai să fim feminine şi gingaşe. Vorbesc cu prietenele mele cu care eram în vacanţă, le spun despre ce invitaţie genială am primit, toată lumea încântată că avem ce face şi vedem cum arată şi petrecerile locale, ne îmbrăcăm, ne dichisim, rochii, pantofi, tot ce trebuie, ca scoase din cutie ce să mai.

O sun pe ”fata băiat”, imi dă adresa şi plecăm, iar ea, extrem de prietenoasă, ne-a aşteptat în stradă. Locaţia vis, în aer liber, cu o terasă superbă, oameni frumoşi, toţi îmbrăcaţi care mai de care, persoane de calitate, zic eu aşa, la prima vedere. Doar ”femeia bărbat” era în tenişi şi jeansi dar m-am gândit că făcea parte din staff, organizare, ceva intern oricum, că altfel nu se integra deloc în peisaj. Extrem de şleampătă şi prost îmbrăcată, parcă venea de la supermarket iar evenimentul clar era unul cu staif. În fine, trecem peste, începem să dansăm, să ne simţim bine, socializăm cu individa, până aici nimic interesant, până mi-am dat seama că era nedezlipită de mine, adică eram deja marcată la propriu, şi la baie mergea cu mine. Hmmm, păi ce să zic, nu suntem chiar aşa prietene totuşi!!! Şi cum dansam noi aşa, simt cum o mână mă cuprinde strâns de talie şi mă trage spre ea, când mă întorc – EA! Daaaa, ea ”femeia bărbat”, forţoasă ce să zic! Din bun simţ, mi-am controlat reacţia şi îi iau tacticos mâna de pe mine şi trec pe partea cealaltă.

Deja prietenele mele erau la propriu pe jos de râs, înţelegând penibilitatea situaţiei. Mai trece un timp, nu prea mult ce-i drept, şi mă trezesc că-mi şopteşte la ureche ceva indescifrabil, dar deja înţelesesem ideea. Oricum aveam nişte scenarii în cap, Doamne Fereşte, deja mă vedeam sechestrată de individă, legată, cu rochia mea pe care o iubeam enorm ruptă şi eventual, în cea mai proastă regie ”Maria Simion a fost răpită”, undeva pe o burtieră la ştiri. Le spun fetelor cu care eram că e timpul să plecăm, că nu mai am spor cu individa şi să nu ajungem la lucruri urâte, mai bine pentru toată lumea să plecăm. Femeia bărbat, în continuare cu noi la masă, nu mă scăpa din priviri. O pun pe Iulia, prietena mea, să-i spună că trebuie să plecăm şi, ce să vedeţi, şoc şi groază – ”Vai dar nu se poate aşa ceva, dar Maria rămâne, o aduc eu” – hahahaha, nu, greşit, Maria nu rămâne. Ne luăm genţile, ieşim, ea lângă noi, eram flancate. Slavă Domnului, taxiuri cu duiumul în faţa locaţiei, ne luăm la revedere la care individa dă să mă sărute!!! Ce mă?????? Deci gata, până aici, îi pun mână în piept să o ţin la distanţă şi zic nu pe un ton la fel de politicos ca mine, îmi plac mult bărbaţii şi trebuie să plec! M-am urcat în taxi şi dusă am fost dar, oricum, de atunci sunt mult, mult mai atentă şi la femei!

P.S: Sunt sigură că multe dintre voi aţi păţit-o, aştept să-mi povestiţi experienţele voastre, sunt curioasă, voi cum aţi reacţionat ?!

Adaugă comentariu

Anti-spam