Perioada Sărbătorilor stă să înceapă și cu ea stresul multor femei de a găsi ținute potrivite pentru diferitele petreceri la care trebuie să ia parte, acasă sau la birou.

O rochie neagră se spune că te scoate din impas, dar există o singură condiție, dacă vorbim despre petrecerea de Crăciun: să nu fie lungă, cu trenă sau accesorizată pompos.

Așa cum se spune, „the little black dress” este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Iar petrecerea de sfârșit de an de la firmă este un prilej perfect pentru a o purta. Și pentru că ne întâlnim ca să petrecem, rochia nu trebuie să fie una foarte sobră. Un model cu broderie aurie este ideal pentru o astfel de seară.

Alege, așadar, o rochie mai scurtă, pe care să o poți purta cu dresuri mate, negre. Nu uita de accesorii! Alege niște brățări mari, aurii sau niște cercei candelabru. Cu siguranță vei străluci.

Evită costumele gen „Crăciunițe”; sunt extrem de urâte și penibile în același timp. Mai bine optează pentru o rochie, un pulover, chiar și un trench în culoarea simbolică a acestei Sărbători, și anume roșul.

Dacă vorbim despre o petrecere mai puțin formală, între prieteni sau în familie, pentru că în mod normal acestă Sărbătoare este una pe care majoritatea o petrecem cu cei dragi, ținuta trebuie să fie una boemă, puțin romantică, exclus sexy sau vulgară.

Așadar, evită outfiturile mulate, rochiile extrem de scurte. Acestea ar trebui înlocuite de unele feminine, rafinate și boeme, care sa te plaseaze în acel peisaj frumos și plin de căldură și dragoste.

Vă pupă Loli ♥️

Adaugă comentariu

Anti-spam