Dieta Indiană – 6 kg în 7 zile

E prima dietă pe care o tțin, la modul dietă punctată. A funcționat și m-am gândit și la voi. Enjoy!

Plan alimentar

Ziua 1

În general, prima zi în orice dietă este cea mai dificilă. Astfel, în dieta indiană este necesar să consumi doar fructe. Poți consuma orice fruct (excepție fac strugurii, bananele, mango, fructele uscate), indiferent de cantitate și la orice oră. Este necesar ca prima zi să înceapă prin consumul de fructe deoarece organismul trebuie pregătit pentru următoarele zile. Cele mai recomandate fructe sunt merele, pepenele roșu, rodiile, portocalele, kiwi, mandarinele, grepfruitul, căpșunile, zmeura, cireșele, vișinele, coacăzele.

Ziua 2

Dacă în prima zi s-au consumat doar fructe, în ziua a doua trebuie să consumi doar legume. La fel ca și în ziua precedentă, cantitatea nu contează, atâta timp cât consumi doar legume. Poți să le fierbi și să le mananci sub formă de supă sau sa le consumi crude. Cele mai recomandate legume sunt fasolea verde, broccoli, spanacul, ștevia, dovleceii, ardeiul gras, conopida.

Ziua 3

Dacă în prima zi ai consumat doar fructe, iar în a doua zi doar legume, ziua a treia va fi un mix între primele două. Poți să consumi orice fruct (excepție cele mai sus menționate) și orice legumă (excepție fac cartofii). Rezultate încep ușor, ușor să apară.

Ziua 4

În ziua a patra se revine la fructe. Dacă în prima zi nu ai voie să consumi banane, ziua a patra din dieta indiană permite consumul de pâna la 4 banane. Rolul consumului de banane este acela de a furniza organismului potasiu, sodiu și alte minerale, care vor preveni stările de oboseală caracteristice dietelor.

Ziua 5

În ziua a cincea poți consuma la discreție orez integral fiert, năut sau linte. Pe parcursul acestei zile mai poți consuma roșii, fiind singurele legume recomandate.

Ziua 6

Ziua a șasea se aseamănă cu ziua a cincea. Ai voie să consumi un singur castron de orez integral la prânz și în restul zilei legume (fără cartofi sau roșii).

Ziua 7

În ultima zi de dietă poți consuma orice legumă dorești și ca gustări sucuri naturale de fructe.

Hidratează-te bine în fiecare zi, fă mișcare cel puțin 45 de minute și evită consumul de alcool.

Am testat-o și chiar funcționează!

Comentarii (1)

  • fifi

    Pe 22 februarie 2018 la ora 16:15

    Maria, dupa a saptea zi, cum ai continuat cu dieta? sper ca nu ai renuntat… 💋

    răspunde →

Adaugă comentariu

Anti-spam