Evenimentele cu „staif” din viaţa noastră sau a prietenilor noştri se pot transforma în adevărate dezastre vestimentare dacă nu respectăm anumite reguli, de altfel aproape fireşti.


Regula de bază ar fi: dacă nu eşti suficient de pregătită, „stai acasă”!

Sutienul problemă

Nu de puţine ori am fost oripilată de unele apariţii la evenimente, de doamne sau domnişoare care ţin morţiş să ne arate culoarea lenjeriei, în special a sutienului. Dragele mele, oricât de scump, frumos şi preţios este, arată îngrozitor, spre dezgustător la o rochie de seară, mai ales dacă croiul acesteia descoperă spatele şi braţele sau rochia are prindere la ceafă!

Sutienul la rochia de seară se poate purta doar dacă bretelele acesteia sunt suficient de late încât să le mascheze perfect pe cele ale sutienului. Iar dacă aveţi un bust generos, iar sânii nu mai sunt la fel de fermi, vă implor, evitaţi să strângeţi la maximum baretele sutienelor, pentru că veţi arăta ca într-un ham!

Cred că sunteţi de acord cu mine că sutienul nu trebuie strâns la maximum, în aşa fel încât pielea sugrumată să se reverse pe alocuri în nişte umflături de grăsime. Se vede oribil, mai ales sub rochii din materiale fine!

Pont: Există sutienele adezive sau cele fără bretele!

Problema spinoasă a autobronzantului

O altă gafă enormă ţine de autobronzant. Pielea bronzată este întradevăr frumoasă, iar autobronzantul este mai puţin nociv decât soarele, însă atunci când alegeţi un produs de acest gen, informaţi-vă! Cum se aplică? Este şi pentru faţă şi decolteu? Pătează hainele?

Am văzut femei care îţi şocau privirea pur şi simplu, ori pentru că autobronzantul nu era întins perfect ori nuanţa nu era bine aleasă sau, mai rău, rochiile erau pătate vizibil, pentru că, probabil, autobronzatul nu era antiperspirant.

Pont: Există bronzarea organică!

Fără dresuri la sandale! Amin!

Haideţi să vorbim puţin şi despre cum purtăm dresurile. Niciodată, dar niciodată la o rochie de seară nu purtăm dresuri nude cu sandale! Este perfect adevărat că se poartă tot felul se şosetuţe drăguţe cu pantofi, dresuri negre mate cu botine decupate, dar la rochiile de ceremonie, oricât de frig ţi-ar fi, dacă ai ales să porţi o astfel de rochie, trebuie să-ţi asumi şi gradele în minus şi să porţi sandalele pe picorul gol.

Adaugă comentariu

Anti-spam