Tot incerc de ceva vreme sa scriu despre aceasta nunta, care pe mine una, m-a fascinat. Si sa nu credeti ca n-am vazut nunti la viata mea, chiar am vazut si multe… Pe majoritatea lor, le-am si prezentat, pentru cine isi mai aduce aminte, am prezentat la Antena 2, ShowBiz Report Nunta de Vedeta. Deci mi-au trecut prin fata ochilor cam toate nuntile vedetelor, autohtone ce-i drept. Si am concluzionat dupa vreo 3 sezoane de prezentat nunti, ca mie nu-mi plac nuntile. Nunta aceasta si fericirea care se citea pe fetele celor doi, despre care urmeaza sa va povestesc m-au facut sa-mi schimb radical parerea.

Vorbim despre o nunta ce a avut loc pe meleaguri americane, si-i are ca protagonisti pe actrita de origine columbiana Sofia Vergara (43 ani) si Joe Manganiello (38 ani).

Cei doi si-au unit destinele in complexul turistic de lux West Palm Beach, din nordul orașului Miami (Florida). Nu vreau sa-mi dau cu parerea despre cat a costat aceasta nunta, vreau doar sa remarc bunul gust, rafinamentul si clasa cu care aceasta nunta le-a surclasat pe toate restul despre care eu am citit sau vazut.

Nunta a avut loc la hotelul The Breakers, unde au fost invitati circa 400 de oameni pentru a asista la ceremonie. Cuplul a pus la punct detaliile finale cu ajutorul artistului floral Jeff Leatham, director artistic al Hotel Four Seasons George V din Paris, care a fost însărcinat cu decorațiunile. A fost clar nunta florilor si a celor mai relaxati miri pe care eu i-am vazut vreodata.

Leatham (florarul) are o lungă experiență în materie, având în vedere că s-a ocupat de aranjamentele florale pentru nunțile unor celebrități, precum Chelsea Clinton, fiica fostului președinte al SUA Bill Clinton, actrița Eva Longoria și cântărețele Avril Lavigne și Tina Turner.

Omul acesta clar genial, o sa vedeti fotografiile daca nu le-ati vazut deja.

Mai spun asa: Cuplul a cerut ca, în loc de daruri de nuntă, invitații să facă donații pentru cauze caritabile, printre care pentru spitalul St. Jude Children’s Research Hospital, care îngrijește copii care suferă de cancer.

Nu vreau devin plictisitoare pentru ca imaginile vorbesc de la sine, in plus am gasit si un video cu dansul mirilor, unde se poate observa cu ochiul liber cat de relaxati si naturali sunt.

Felicitari, deci se poate sa te distrezi la nunta ta!

P.S: Sa nu incepeti sa-mi spuneti ca daca ai bani faci, ca stim foarte bine, si exista multe exemple de cupluri cel putin la fel de instarite care au dat-o in bara la propriu!

2ED9B86300000578-3343401-image-a-59_1449090232965 96a31d2f8b4883d85b137a132f84bc7e SophiaJoeWedding_thumb

Adaugă comentariu

Anti-spam