Obsesia pentru tatuaje

Recunosc, am dezvoltat o obsesie pentru tatuaje, deși, să nu vă imaginați că sunt plină de tatuaje din cap până-n picioare. Am șapte tatuaje mai exact, fiecare dintre ele marcând un moment sau o perioadă din viața mea. În general nu cred că e bine să-ți faci tatuaje doar ca să ai pielea desenată, dar n-am nimic împotriva celor care și le fac din rațiuni pur estetice, fără vreun motiv sau o semnificație anume.

Există mulți oameni care se tem de cei cu tatuaje și care-i catalogheaza drept ciudați, neînțelesi, sau care au impresia că oamenii plini de tatuaje sunt niște huligani care fac rău societății și sunt lipsiti de educație.

Eu sunt de părere că majoritatea oamenilor cu tatuaje pe care i-am cunoscut (și-am cunoscut ceva), sunt cei mai cool, ascultă cea mai mișto muzică și sunt super deștepți. Au principii extrem de bine puse la punct și sunt, nu în ultimul rând, foarte sensibili. Ei sunt cei ale căror tatuaje te inspiră și te fac să-ți dorești și tu. Tatuajele lor sunt adevărate opere de artă pe care le înțelegi de cele mai multe ori doar dacă ajungi să vorbești cu ei și să-i cunoști pe cei din spatele acelor tatuaje.

În general, desenele de pe corpul nostru ne exprimă personalitatea – am observat că persoanele cu tatuaje foarte colorate sunt spirituale, vesele și extrem de optimiste. Cei care au tatuajele negre sunt oameni mai bine ancorați în realitate, foarte isteți și serioși. Ideal e să avem din fiecare cred, și colorate și negre.

Am citit de pildă că în America sunt mai multe femei cu tatuaje decât bărbați, ceea ce mi se pare foarte tare. Bine, știam deja că femeile sunt mai curajoase și mai rezistente la durere. 😀

Tatuajele fetelor sunt mult mai gingașe și mai vesele și rar am văzut o femeie care să aibă tatuat un luptător sau un tigru.

Mai există și categoria de oameni care se tatuează pentru că așa e în trend, își fac ceva doar ca să încerce și ei să se alinieze la tendințe sau din dorința de a fi și ei deosebiți într-un fel. Din păcate, personalitatea nu se poate împrumuta sau cumpăra și chiar și tatuajele trebuie să știi cum să le porți și să ai atitudinea potrivită pentru ele.

Şi ca să închid frumos, tatuajele provoacă dependenţă dar o dependenţă frumoasă şi sexy!

FullSizeRender-2
IMG_4474

Comentarii (6)

 • Camelia

  Pe 4 martie 2016 la ora 8:57

  La ce salon mergi,Maria? As mai vrea si eu un tatuaj,dar sunt sceptica la cate se intampla. Sanatatea si igiena sunt extrem d importante pt noi toti. Te pup cu drag

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 4 martie 2016 la ora 9:48

   Te pup cu drag, eu merg la Macavei Brothers Ink , sunt super profi si totul este perfect sterilizat si igienic !

 • Corina

  Pe 22 martie 2016 la ora 21:43

  Ce semnificație au tatuajele tale ? 😘

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 22 martie 2016 la ora 21:47

   te pup Corina,iubire in principiu si perioade din viata mea

 • Addy

  Pe 28 martie 2016 la ora 23:14

  Maria poti posta poze cu toate tatuajele tale?

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 29 martie 2016 la ora 12:29

   da scumpa mea am sa pun poze

Adaugă comentariu

Anti-spam