Plaja din altă galaxie în Mamaia. Crema Beach

Clar ca exista o tend inta acuta a oamenilor care ajung in statiunea Mamaia sa mearga in nord, acolo unde distractia nu se opreste niciodata, sau cu mici exceptii, toate cluburile de ”fite” se afla acolo. Nu pot spune acelasi lucru despre plaje.

Incep asa, am descoperit plaja despre care urmeaza sa va povestesc acum vreo 4 sau chiar 5 ani, nu se afla in nord, este undeva pe la mijlocul statiunii Mamaia, si am descoperit-o chiar intamplator nu printr-o recomandare si nici n-am vazut-o intr-o reclama, pur si simplu mi-a atras atentia pentru ca era altceva, nu doar o plaja banala cu paturi si umbrele branduite.

Mi-am satisfacut curiozitatea si am indraznit sa aprofundez cazul, si sa intru. Clar plaja asta e din alta lume, zici ca cineva a aruncat-o din alta galaxie acolo. De la mesele si canapelele facute din nisip de mare, pe care culmea se poate sta… si chiar bine, barul de lemn parca luat de pe o plaja din Mexic sau Cuba, extrem de vesel si optimist, colorat in cele mai exotice culori, unde anul trecut am descoperit si cele mai inedite bauturi, toate lucrurile astea se afla in Mamaia la Crema Beach. N-am terminat, canapelele de nisip si barul, sunt la intrarea pe plaja, deci pana sa ajungeti la plaja propriu zis.

Continuam si va spun, ca imediat am fost abordata extrem de politicos de un baiat simpatic, care incerca sa ma ajute sa-mi gasesc un sezlong, extrem de amabil chiar prea amabil, in capul meu a fost direct, ca in capul oricarui roman ars si mega ars pe litoral, ca o sa ma jupoaie, si o sa-mi ceara pe un sezlong si o umbrela un pret de Ibitza. Ehhh… bine, aici vine surpriza, nu! Pretul ca peste tot nici mai mult nici mai putin, cu mentiunea ca oamenii astia cred ca si personalul l-au luat din alta galaxie.

Sezlong de lemn cu saltea groasa, deci nu o bataie de joc pe care sa-ti rupi spatele, umbrela alba frumoasa, nisip fara scoici… Pe bune? Sunt la Mamaia, sau visez frumos?

Cred ca e inutil sa va spun ca merg acolo de atunci si n-as schimba locul, doar ca in toti acesti ani plaja aceasta si oamenii care se ocupa de ea, de fapt omul, ca intre timp l-am si cunoscut pe omul acesta care a avut curajul, sau nebunia sa faca asa ceva in Mamaia si nu in nord se tot dezvolta si e din ce in ce mai frumoasa.

Preturile au ramas aceleasi in conditiile in care exact cum anticipam, cineva destept s-a sesizat si a accordat acestui loc din alta galaxie ”BLUE FLAG”. Pentru cine nu stie ce inseamna Blue Flag, va spun ca asa cum la hotel se acorda stele, la plaje se acorda Blue Flag, adica 5 stele peste el nu exista nimic.

Pe plaja, permanent exista un DJ, nu orice DJ credeti-ma, George Iordan este printre cei mai titrati DJ de la noi, deci daca vreti poze cu el tot acolo-l gasiti, iar tot ce mixeaza pe plaja Crema, toata muzica aia cu un vibe din alta galaxie o gasiti la bar, sub forma unui cd evident marca Crema Beach. Si asta nu e tot, DJ George Iordan, este acompaniat live de Mr. Saxobeat si White Trumpet, la fel de cunoscuti si de talentati. Iar pentru cei care vor sa si doarma bine, cu toate ca e greu cu muzica asta buna sa stai locului pe sezlong, au si baldachine.

Abia astept sa vad ce schimbari au facut anul acesta, pentru ca din pacate inca n-am reusit sa ajung la ei.

Oricum am auzit ca bonus anul acesta, seara se intampla acolo cel mai frumos foc de tabara.

Una peste alta sper ca locul asta sa reziste chiar daca e din alta galaxie, e facut cu suflet, cu multe nopti nedormite, cu sanatate subrezita, si va spun asta pentru ca am avut onoarea sa-l cunosc pe omul ce sta in spatele acestui loc din alta galaxie, actorul Andi Neagu pentru ca la baza este actor, sau artist, dar mai intai de tot este un om, un om curajos care spera sa schimbe ceva sa schimbe mentalitati sa deschida orizonturi. Pentru mine a reusit, respect!

Crema Beach e de vizitat nu doar de facut plaja! Enjoy the friendly place!

PONT: CD-ul e gratis 🙂

IMG_4656 IMG_4655 IMG_4654 IMG_4653

Comentarii (2)

 • Nu conteaza

  Pe 1 august 2017 la ora 12:43

  In 2017 din pacate nu mai este la fel… aceasta plaja a ajuns o mizerie …
  Nisipul pana la urma este cu scoici

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 13 august 2017 la ora 14:41

   pacat…

Adaugă comentariu

Anti-spam