Hello girls!

Am inceput 2019 in forta sper sa nu ma pierd iar pe drum si sa scriu mai des!

Asadar incepem 2019 cu tendintele primavara-vara, sunt sigura ca sunteti curioase ce se poarta si daca am scapat sau nu de nebunia animal print..

Vestea buna este ca animal printul nu o sa iasa niciodata din tendinte, vestea proasta este ca in iarna designerii au exagerat putin…Una din 3 femei avea ceva imprimeu cu animal pe una din piesele pe care le purta.

Revenim la primavara 2019 !

Podiumurile europene au lansat deja tendintele sezonului cald si cu usurinta regasim si tendinte pe care le-am mai vazut si sezoanele trecute.

Extrem de permisiv sezonul acesta putem experimenta culori,imprimeuri,desene mult mai mult ca sezoanele precedente.Creativitatea fiecareia dintre noi as spune ca este cuvantul cheie al primei jumatati de an.

Costumele si imprimeurile tipice sunt doar cateva dintre surprizele pe care moda le aduce in acest nou sezon.

Imprimeurile tropicale,costumele monocrome,sacourile masculine reinterpretate, dungile geometrice atent purtate, tricourile imprimate, rochiile cu flori ,broderiile si nu in ultimul rand accesoriile care clar sunt nelipsite din acest tablou.

Tendinta de croieli retro ramane dar ne putem juca cu ele introducand elemetele noi si supradimensionarea.

Fusta din denim, de asemenea este o tendinta puternica ce se impune si in aceasta vara ca propietar al stilului stradal. Fustele asimetrice, rochiile cu flori,camasile si bluzele cu broderie raman si ele in acest top al strazii. As putea spune cu usurinta ca stilul Pin-up va suferi o renastere in acest sezon!

Kimonourille sigiliul stilului oriental va fi si el foarte prezent in 2019,asa ca daca v-ati achizitionat kimonouri sezonul trecut le puteti pastra in prima linie .

Va pupa Loli!

 

Adaugă comentariu

Anti-spam