Heidi Klum – Nu se întâmplă des să o vedem pe frumoasa Heidi Klum la această rubrică, de data aceasta rochia nu a fost cea mai fericită variantă, şi asta pentru că materialele suprapuse arată mai degrabă a o perdea decât a rochie. Chiar şi detaliile făcute din aceleaşi materiale sunt în plus. Ce-i mult strică asta e clar!

Whoopi Goldberg nu a fost nici ea mai prejos… Celebra actriţă a făcut o alegere extrem de proastă, rochia care-i dezgoleşte umerii şi-i descoperă tatuajul fiind total inestetică şi nepotrivită cu silueta ei. Despre accesorii doar de rău, sunt din alt tablou din altă poveste de prost gust şi mult prea mari.

Kate Winslet a optat pentru o rochie care pare mai degrabă un mare sac de plastic şi care nu o avantajează deloc. Fiind o femeie voluptoasă tot luciul acela îi adaugă kilograme în plus, nici croiala nu este una fericită.

Diane Warren a ales o ţinută mult, mult prea casual pentru un eveniment atât de strălucitor, nu ştiu exact dar am impresia că a greşit evenimentul, încălţămintea este absolut odioasă.

Foto: GettyImages

Vezi şi: Best Oscar Dress 2016

Adaugă comentariu

Anti-spam